Hankinnat

 

ammattilaiset apunasi

Olemme erikoistuneet tietoliikenneverkon rakentamisessa, käytössä ja kehittämisessä tarvittavien palvelujen, töiden ja materiaalien hankintoihin. Hankintojen menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää hankintalainsäädännön, markkinoiden, ja toimialan tuntemusta.

Meillä on kaikista näistä osa-alueista pitkä kokemus ja voit kääntyä puolemme luottavaisin mielin!

possukuva.jpg

tietoliikenneverkon rakentaminen

Karkeasti arvioiden verkon rakennusprojektissa työn, eli ostettavien palvelujen, kustannukset muodostavat noin kaksi kolmasosaa rakennuskustannuksista ja materiaalit loppuosan. Materiaaleista keskeisimmän kustannuksen muodostavat passiivikomponentit, kuten kaapelit ja jatkamisen mahdollistavat jatkoskotelot tai -kaapit. Toinen merkittävä osa materiaalihankintoja on verkon aktiivilaitteet, jotka hankitaan tyypillisesti omana hankintanaan.

lain, markkinoiden ja toiminnan tunteminen

Alaa valvovana viranomaisena viestintävirasto asettaa joukon normeja ja määräyksiä siitä, kuinka verkko tulee rakentaa tai kuinka sitä tulee ylläpitää tai operoida. Viestintäviraston kautta kulkee myös merkittävä osa hankkeille tulevasta julkisesta tuesta, ja sitä kautta alan lainsäädännön tunteminen on ehdoton edellytys. 

Viranomaisten lisäksi pitää tuntea myös alan muut toimijat, alan käytännöt ja yhteistyömahdollisuudet. Autamme asiakkaitamme mielellämme näissäkin asioissa.