Konsultointi

 
 

Maailma on pirstaloitunut

Kukaan ei pysty hallitsemaan kaikkia asioita. On järkevää hyödyntää osaavia ja kokeneita kumppaneita. Näin voidaan varmistaa teknisesti korkeatasoiset ratkaisut. Kokemuksen, jatkuvan kouluttautumisen ja oppimisen ja hyvän hintatietoisuuden myötä käytettävissäsi on aina alan kustannustehokkaimmat ratkaisut.

konsultointi.JPG

päätöksenteon tueksi

Jokainen hanke on omanlaisensa, eikä patenttiratkaisut toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Useiden kymmenien hankkeiden kokemuksella löydämme kulloiseenkin tarpeeseen parhaat ja kustannuksiltaan edullisimmat toteutustavat. Esittelemme vaihtoehdot ja niiden kustannukset, jotta te voitte perustaa päätöksenne faktoihin.

erityisosaaminen

Yhteistyössä selvitämme mitkä ovat tilaajan tekniset ja ajalliset resurssit hankkeen toteuttamiseksi. Koska tunnemme tekniikat, saatavilla olevat tukimuodot, rahoitusvaihtoehdot ja hankintalainsäädännön hyvin, voimme tarjota hankkeelle tarvittavat lisäresurssit. Lyhyesti sanottuna meillä on erinomainen substannsiosaaminen kaikkeen siihen mitä verkkohankkeissa tarvitaan!

Handshake.jpg

Päätöksenteon tueksi

opastus ja neuvonta

Hankkeen alkumetreillä tehdään usein vähäisellä kokemuksella suuria linjavalintoja. Mikä valita yhtiömuodoksi, millaisia tuotteita tarvitaan, miten ne hinnoitellaan, millaiset myynti- ja markkinointitoimet ovat kokemusperustaisesti tuottaneet hyvät tulokset, kuinka löytää hankkeeseen hyvät ja luotettavat kumppanit? Nämä kaikki ovat esimerkkejä keskeisistä asioista, joissa voimme auttaa verkkoyhtiötä.

projektikohtaisuus

Hankkeet ovat yksilöllisiä, ja niitä toteuttavilla toimijoilla on vaihtelevasti omaa osaamista ja resursseja. Tyypillisesti sopimukset tehdään projektikohtaisesti, koska kaikki eivät tarvitse samoja palveluja.